Dream Team Concept i Ladybug Films, han anunciat que el seu projecte transmedia “DINOGAMES” ha estat seleccionat en el Cartoon 360 que se celebrarà a Barcelona del 30 de maig a l’1 de juny de 2016.

Cartoon 360 és un nou esdeveniment en el qual els productors podran mostrar els seus projectes d’animació cross-media davant de 25 experts de diferents camps digitals. Dels 23 projectes, sis han resultat ser espanyols.

La història de “DinoGames” comença quan un grup d’amics queden atrapats dins del seu videojoc favorit de Realitat Virtual. Per aconseguir tornar a casa, hauran de travessar el perillós Dinoland amb l’ajuda de les seves DinoPets.

El projecte està dirigit per Carlos Fernández (director de diversos videojocs entre els quals destaca “Zombeer”, i de produccions audiovisuals com “Morti” o l’actual “Memòries d’un home en pijama”) i Lorena Llauris. En el guió participa, entre uns altres, el guionista Ángel de la Creu, guanyador de 3 premis Goya de l’Acadèmia Espanyola de Cinema.

El desenvolupament visual és a càrrec de Moonbite Studios.

Articles relacionats…

1 comentari

  1. Pingback: Rodatge: Memorias de un hombre en pijama - PAC - Productors Audiovisuals de Catalunya | PAC - Productors Audiovisuals de Catalunya

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close
Go top