Dissabte 8 d’octubre el Festival de Sitges va acollir la segona edició del Producers meet Producers.

Una iniciativa trencadora dins el sector promoguda per Nivell 10, Centre d’Iniciatives econòmiques de l’Ajuntament de Sitges i Productors Audiovisuals de Catalunya, amb l’objectiu de visibilitzar la importància de la figura dels productors, crear sinergies i generar indústria. 

La intenció de la proposta és acostar els emprenedors del sector audiovisual, que s’inicien en el sector, amb aquells representants amb experiència concreta en les línies de negoci que voldrien indagar.

L’acte celebrat a l’Hotel Melià Sitges, va començar amb els parlaments d’Aurora Carbonell i Abella -Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Mònica Garcia- Sots-directora Festival de Sitges i Joan Ginard – President de Productors Audiovisuals de Catalunya.

Tot seguit es van exposar dos casos d’éxit del Producers meet Producers 2015 i es van realitzar les entrevistes one to one entre les productors emergents que participaven.

L’acte combina el coach personal dels productors sèniors cap als productors junior, acabant amb un acte de networking on hi participen tots els convidats. La intenció és que l’encontre entre els mentors i els emprenedors no acabi el dia de la trobada, sinó que s’estableixi una continuïtat entre amdues parts, en forma de trobades regulars per tal que el mentor acompanyi a l’emprenedor i el seu projecte emergent, aproximadament durant un any, amb l’objectiu de consolidar-lo com a professional i com a empresa.

 

Articles relacionats…

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close
Go top