Després de guanyar la Biznaga d’Or al passat Festival de Màlaga i el premi del jurat al Brussels Film Festival, Callback continua el seu pas per prestigiosos festivals de tot el món, consolidant-se com una de les produccions espanyoles més destacades del 2016.

El BFI London Film Festival ha seleccionat la pel·lícula Callback, dirigida, escrita i produïda pel barceloní Carles Torras (Zabriskie Films), per a participar en la seva 60a edició dins de la secció Cult, dedicada a les apostes més inquietants i inclassificables del gènere fantàstic, de terror i ciència ficció on la representació del costat fosc de la condició humana, plasmada en la interpretació del seu protagonista, el xilè Martín Bacigalupo, sempre és benvinguda.

Així mateix, el film també ha estat escollit per participar a la secció Made in Spain del 64è Festival de Sant Sebastià. Una categoria que ofereix una mostra del cinema espanyol més destacat de l’any i amb major projecció internacional.

 

Articles relacionats…

3 Comentaris

  1. Pingback: 'Callback' guanya el premi del jurat en el Festival de Cinema de Brusseles - PAC - Productors Audiovisuals de Catalunya | PAC - Productors Audiovisuals de Catalunya

  2. Pingback: VIVIR Y OTRAS FICCIONES TRIOMFA A CINEMED I A ABYCINE - PAC - Productors Audiovisuals de Catalunya | PAC - Productors Audiovisuals de Catalunya

  3. Comment by Anton

    Anton Reply 29 març, 2019 at 11:26 am

    Здравствуйте! Просьба перезвонить мне +79671377111 Антон. Форма отправки у вас виснет)

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close
Go top