Producers Meet Producers és una iniciativa trencadora dins el sector que s’emmarca dins el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i promoguda per Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i Nivell 10, Centre d’Iniciatives econòmiques de Sitges, amb l’objectiu primordial de visibilitzar la importància de la figura dels productors, crear sinergies i generar indústria.

La intenció d’aquesta proposta reformadora és acostar els emprenedors del sector audiovisual, que s’inicien en el sector, amb aquells representants amb experiència concreta en les línies de negoci que voldrien indagar.

L’acte combina el coach personal dels productors sèniors cap als productors junior, acabant amb un acte de networking on hi participen tots els convidats. La intenció és que l’encontre entre els mentors i els emprenedors no acabi el dia de la trobada, sinó que s’estableixi una continuïtat entre les dues parts, en forma de trobades regulars per tal que el mentor guiï i acompanyi l’emprenedor i el seu projecte emergent, aproximadament durant un any, amb l’objectiu de consolidar-lo com a professional i com a empresa. D’aquesta relació entre ambdues parts, PAC en fa un seguiment actiu.

Segons el feedback que hem obtingut de la passada edició, tenim constància que el 50% dels productors emprenedors que van participar, han mantingut una relació fluida amb el seu mentor i han arribat a col·laborar conjuntament fins al punt que, algunes d’elles, han acabat cooproduint projectes amb el seu mentor.

Aquest any, gràcies a l’experiència de l’any passat i una campanya de difusió més àmplia hem rebut un gran nombre de sol·licituds de productores emergents interessades, motiu pel qual hem decidit ampliar les parelles de productors a 14, per poder donar l’oportunitat de participar-hi a 4 productores més.


Galería de Fotos del Producers Meet Producers 2016Galería de Fotos del Producers Meet Producers 2015

Close
Go top