Dissabte 6 d’octubre de 2018 es va celebrar la quarta edició del Producers Meet Producers.

L’activtat, impulsada per Nivell 10 i PAC, reuneix 10 productores júnior amb 10 productores sènior per potenciar el nou talent audiovisual.

Van presentar l’acte, el Xavier Duran, Director de la Fundació Sitges, Festival Internacional de Cinema, la Mamen Boué, membre de la Junta Directiva de PAC i Aurora Carbonell i Abella, Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges.

Tot seguit es van presentar dues experiències d’èxits d’edicions anteriors. En primer lloc es va projectar el teaser de “Omar”, un curtmetratge inspirat en fets reals dirigit per Miquel Romans i produïda per Films de l’Orient de Sandra Forn, projecte fruit del programa de mentoratge de la segona edició del 2016.

Seguidament van poder gaudir del vídeo de presentació del llargmetratge de ficció “Desconectada”,  d’Alberto Evangelio i Sebas Mery. Aquest llargmetratge és fruit de la col·laboració de Beniwood i Life & Pictures de la primera edició del PmP2015.

Aquest 2018 s’ha volgut obsequiar a totes les productores que han fet possible les 3 edicions anteriors i per tant, l’Aurora Carbonell, regidora del departament de promoció econòmica, turisme i platges ha fet entrega del llibre “Sitges, d’ahir i de sempre” del conegut i recentment desaparegut fotògraf  sitgetà Joan Iriarte, acompanyat pel premiat amb la medalla d’Or al vi blanc jove el “Blanc Subur 2017”  de l’Hospital de Sitges, com a productes simbòlics de la marca Sitges. S’han entregat com a mostra d’agraïment a cadascú de les productores sèniors que han fet possible aquest programa.

En aquesta quarta edició van participar un total de 9 parelles de juniors i sèniors, encara que s’havien superat les expectatives de inscripcions que aquest any ha arribat al seu millor registre d’inscripcions.

Les parelles convidades per a la Trobada Anual van ser:

  1. Arpa Film – Mango Lassi Productions
  2. Black Flag – Euphoria Producctions
  3. Fosca Films – Celofan Audiovisual
  4. Fuera de Campo – Clímax Films
  5. Just Films – Living Library
  6. Life & Pictures – Valen Arts
  7. Mc Guffin – Producciones de la Pradera
  8. Ralda World – Bonobo Films
  9. The Partner – El Desto Films

Galeria

Close
Go top