Dissabte 7 d’octubre de 2017 es va celebrar la tercera edició del Producers Meet Producers.

La iniciativa, impulsada per Nivell 10 i PAC, aconsegueix un any més establir-se com a eina de trobada per als nous talents del sector amb les productores experimentades.

Per começar i com cada any van presentar l’acte la Mònica Garcia Massagué, sots-directora de la Fundació Sitges, Festival Internacional de Cinema, la Mamen Boué, membre de la Junta Directiva de PAC i Aurora Carbonell, Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges.

Tot seguit vam comptar amb la presentació del primer projecte PMP sorgit de la primera edició del mentoring. El curtmetratge de ficció “IP-IS. Qui paga mana” és fruit de la col·laboració de Fergaht Produccions i Films de l’Orient. El director Pol Diggler i la guionista Lidia Milette, van presentar el teaser del projecte, que ha circulat per festivals de tot el món i acumula el premi a millor actriu i millor banda sonora al Festival Internacional de Toronto i més de 12 nominacions a d’altres festivals internaiconals.

Després vam visionar un video que va enviar  l’exparticipant David Casademunt, de Fitzcarraldo Films, sobre què va ser per ell participar en aquesta activitat de networking i per què ho recomana a les productores que s’inicien en el sector audiovisual.

En la tercera edició van participar un total de 8 parelles de juniors i seniors:

Galeria

Close
Go top