Dissabte 8 d’octubre celebrem la segona edició del Producers meet Producers.

Una iniciativa trencadora dins el sector promoguda per Nivell 10, Centre d’Iniciatives econòmiques de l’Ajuntament de Sitges i Productors Audiovisuals de Catalunya, amb l’objectiu de visibilitzar la importància de la figura dels productors, crear sinergies i generar indústria. 

La intenció de la proposta és acostar els emprenedors del sector audiovisual amb productors experimentats.La intenció és que l’encontre entre els mentors i els emprenedors no acabi el dia de la trobada. Volem que s’estableixi una continuïtat entre amdues parts, en forma de trobades regulars Durant un any, el mentor acompanya  l’emprenedor i el seu projecte emergent amb l’objectiu de consolidar-lo com a professional i com a empresa.

L’acte, celebrat a l’Hotel Melià Sitges, va començar amb els parlaments d’Aurora Carbonell i Abella -Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Mònica Garcia- Sots-directora Festival de Sitges i Joan Ginard – President de Productors Audiovisuals de Catalunya. Tot seguit es van exposar dos casos d’éxit del PMP 2015 i es van realitzar les entrevistes one to one entre les productors que participaven.

Es va començar amb el coach personal dels productors sèniors cap als productors junior, acabant amb un acte de networking on hi participen tots els convidats. En aquesta edició es van consolidar 14 parelles junior – senior.

Galeria

Close
Go top