AVANTATGES

Els socis de PAC paguen una quota mensual personalitzada en funció del seu negoci, sense cànon per producció

Sent soci de PAC sentiràs que formes part d’una comunitat que cerca els mateixos objectius: compartir, treballar, participar, protegir, dialogar, vetllar, decidir, recolzar i, sobretot, tenir molta més força davant els organs de govern i les institucions públiques.

  • Reb informació del sector audiovisual, seleccionem per a tu les novetats més interessants de la setmana: subvencoins, legislació, notícies, premis, etc.
  • Estalvia amb descomptes en platós, lloguer de sales de cinemes, serveis de post-producció, hotels, acreditacions a festivals…Som l’única associació amb Carnet de Soci.
  • Et representem al Consell General d’ICEC, El Patronat Fundació Privada Sitges , PIMEC i AGICOA.
  • Fes-te veure i sentir a través de les nostres xarxes, on promocionem i divulguem tot allò que vulgueu comunicar: cerca de finançament, estrenes, noves produccions, etc.
  • Participa de les activitats que organitzem, coneix altres productors, fes xarxa i crea vincles dins la indústria.
  • Vine a les Juntes Directives i Assemblees per participar del futur de l’associació i de l’audiovisual.

Requisits per ser soci

Condicions a complir pels productors volent ser membres de l’Associació.

Poden ser socis de l’associació:

Persones físiques:

Persona física amb domicili fiscal a Catalunya que, estant donat d’alta en autònoms, crea, elabora i fa possible la realització d’un producte audiovisual posant en marxa els recursos suficients i necessaris.

Imprescindible l’acreditació que està donat d’alta en el cens de l’IAE en l’epígraf 9611 de producció.

Persones jurídiques:

Empresa amb limitació de responsabilitat amb domicili fiscal a Catalunya que crea, elabora i fa possible la realització d’un producte audiovisual posant en marxa els recursos suficients i necessaris.

Impresncindible l’acreditació de la inscripció en el Registre d’Empreses Audiovisuals de Catalunya.

En qualsevol cas, els sol·licitants hauràn d’aportar una sèrie de documents que acreditin que cumpleixen els requisits d’adhesió. Part d’aquesta documentació serà facilitada per l’associació.

Acords exclusius pels socis

Close
Go top