El passat 28 de Setembre, es va realitzar el Cinefòrum de PAC amb la participació de Joan Marimón i la convidada especial Elena Jaumandreu, muntadora de la pel·lícula d’Orson Welles “Campanadas a medianoche”. Durant l’activitat, organitzada als Cinemes Girona, vam tenir l’oportunitat d’escoltar divertides i curioses anècdotes sobre Orson Welles que l’Elena va poder compartir amb els assistents.

En Joan Marimón, professor de muntatge de l’ESCAC i consultor i analista de guió, va escollir la pel·lícula “F for Fake” d’Orson Welles pel muntatge que la caracteritza. “Un muntatge diabòlic. Una pel·lícula barata, rara, única, peculiar. Ràpida, sense perdre el fil central. Una pel·lícula que difícilment s’hagués pogut escriure sencera abans de rodar”, així la descriu.

Al llarg de l’activitat, vam escoltar diferents opinions sobre la importància del muntatge en les peces audiovisuals. Van sorgir qüestions sobre el que realment és el Cinema i vam gaudir de les històries personals de l’Elena en la seva experiència professional. Al final del visionatt i del col·loqui, els assistents van poder gaudir de la companyia d’ambdós referents del sector en un amistós i proper còctel.

Per llegir l’article complet, adreçat a: Cinefòrum amb Joan Marimón. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close
Go top