Dijous 26 de gener de 2017, vam convidar a Susana Herreras a un vermut com a responsable de desenvolupament de sèries de Movistar + . Herreras ens va parlar sobre les línies de coproducció amb Movistar + i els projectes que actualment tenen en desenvolupament.

La convocatòria va ser un èxit donat l’interès que va despertar. Prop de 60 productors en actiu van participar en el torn de paraula obert allargant-se més del previst.

Durant l’exposició la convidada va destacar que a Movistar+ treballen pensant molt en la comunicació. Cerquen productors que creguin i comuniquin el projecte amb interès. Si no hi ha comunicació, no transmets passió, encara que la història, el guió o el director siguin bons. El seu discurs es va centrar bàsicament en les sèries, que actualment és el producte audiovisual d’èxit.

2017-01-26 12.19.11

“Estamos trabajando el modelo europeo: estamos abiertos a que los productores se muevan por mercados europeos y dispuestos a entrar en coproducción.”

Un cop acabada la xerrada, es va passar al bar dels cinemes Girona on es va servir un vermut a peu dret, que donava l’oportunitat de parlar de forma molt propera amb la convidada.

2017-01-26 12.06.21

Captura de pantalla 2017-04-05 a las 16.10.20

 

Close
Go top